Хотдог джопче с лук

09/07/2017
Viktoriyaот ViktoriyaНовак
"Всеки себеуважаващ се сандвич или бургер трябва да има лук "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме питките на две, но не докрая. Мажем с меко масло. На тостер сандвич запичаме за кратко кренвиршите.

В тиган сипваме олиото и го загряваме.

Белим, мием и режем лука на полумесеци. Изсипваме в тигана и го запържваме за 3-4 минути.

В питка (1-ви вариант) редим кашкавал и кренвирш. Запичаме за 1-2 минути. Изваждаме и редим от вече нарязаните чушка, домат и готовия лук.

Вторият вариант е, като разрежем кренвирша на дълги ленти и го сложим в питка заедно с лука, чушката и кашкавала.

Запичаме за 1-2 минути и след това слагаме вътре доматите.

Сервираме с горчица и лютеница.

И двата варианта на хотдог джопчето са много вкусни и бързи. Да ви е вкусно!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар