Мелиджано салата

09/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Поднесена с филийка препечен хляб, тази салата е истинско съвършенство "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 239
  • Преглеждания за месеца875
  • Преглеждания за седмицата234
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавичка поставяме хартия за печене и слагаме отгоре двата патладжана.
Предварително загряваме фурната на 250 градуса.

Надупчваме с нож от всички страни патладжаните и поливаме със струя зехтин и ги печете до омекване.

След като са вече готови, вадим и ги охлаждаме.

С помощта на лъжица обираме вътрешността и поставяме в блендер.

Към патладжаните добавяме всички останали съставки. Блендираме до получаване на гладка смес.

Поднасяме сместа полята със зехтин и черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар