Пълнени домати с пикантна разядка от патладжан

09/07/2017
Sevdalina Irikova
отSevdalina IrikovaПомощник Готвач357150362
"Идеалното лятно мезе...добавете и малко сиренце и препечени филийки "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо543
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разядката се приготвя бързо, защото отваряме буркан от печени патладжани /преди да ги стерилизирам, ги смилам на едро/.

В подходяща купа прибавяме към патладжана нарязани на ситно лютите и печените чушки, майонезата, вътрешността от единия домат, чесъна, солта, олиото и наситно нарязания магданоз.

Доматите разполовяваме на две, като едната половина е по-голяма.

Издълбаваме внимателно вътрешността и пълним доматите с разядката.

Подходящи са и чери доматчетата, чеснов пикантен вкус в една хапка.

Ако предпочитате консистенцията да е гладка, блендирайте съставките. По желание можете да прибавите и орехови ядки.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар