Мини банички със сирене и магданоз за закуска

09/07/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор562577982
"Меки и пухкави, буквално се топят в устата "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 802
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата101
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме 1 кора за баница, намазваме я и я завъртаме в центъра, както съм показала на снимката.

Върху кората поставяме 1 с.л. от плънката.

Загъваме краищата към средата и обръщаме, така че да се получи като розичка.

Вземаме тавичка, намазваме с масло и нареждаме готовите банички.

Отгоре намазваме с жълтъка, разбит с 1 лъжица зехтин.

Поставяме в печката да се пекат на 180 градуса за около 25-30 минути.

След като ги извадим, поръсваме с малко вода и завиваме с кърпа.подобни рецепти тук

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар