Патладжан с яйца и сирене на фурна

10/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Няма такава вкусотия! Задължително пригответе тази лятна идилия "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 080
  • Преглеждания за месеца5079
  • Преглеждания за седмицата365
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патладжана на колелца, посоляваме ги и ги оставяме да се отцедят. След като са се отцедили ги запичаме за кратко време във фурната.

В отделен съд счукваме яйцата заедно с натрошеното сирене и галетата. В малка тавичка редим ред патладжан, ред от сместа и завършваме с патладжан.

На котлон поставяме доматения сос заедно с чесъна и солта, като оставяме да поври за около 10 минути.

Отгоре заливаме със соса. Поръсваме с черен пипер, добавяме нарязания на ситно магданоз. Завършваме с настърган кашкавал.

Слагаме ястието във фурната на 180 градуса и печем около 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар