Кесадогс (Мексикански хотдог)

09/07/2017
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаИноватор316868783
"Кулинарно предизвикателство, което не е по силите на всекиго - кесадогс!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо728
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

  • тортили - 6 бр.
  • кренвирши - 3 бр.
  • чедър - 80 г
  • дип - 3 с.л. от сирена и халапеньо*
  • чушки халапеньо - 3 с.л. нарязани на дребно
  • пресен лук - 2 пера, нарязани на дребно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте тиган на умерен огън на котлона. Поставете една от тортилите. Настържете чедъра. Поръсете питката.

Поръсете отгоре малко чушка халапеньо и малко нарязан пресен лук. Поставете втора тортила.

Като се запече от страната към тигана, извадете тортилите. Обърнете и намажете опечената страна с дипа от сирена и халапеньо.

Сложете един кренвирш и навийте на руло. Направете и трите кесадогс.

Загрейте тиган на котлона и запечете от всички страни кесадогс. Сервирайте като поръсите с нарязан пресен лук.

*Използвайте диповете, които се продават готови за топене с тортилен чипс.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14  Мария Симеоно
Нинче, веднага щом видя снивмката в заглавната страница и вече зная, че това е твоя рецепта. Чудесна е!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв