Хотдог с бекон

10/07/2017
"Отсега винаги ще приготвяме хотдога с бекон, защото вкусът е неповторим!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • бекон - 6 слайса
  • питки - 3 бр. за хотдог
  • кренвирши - 3 бр.
  • дип - 3 с.л. от сирена (диповете които се продават готови за топене с тортилен чипс)
  • маруля - 4 - 5 с.л нарязана на ситно
  • горчица - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете марулята на ситно. Увийте кренвиршите със слайсовете бекон, като забодете клечки за зъби при необходимост за закрепяне.

Поставете ги в тава застлана с хартия за печене и ги запечете във фурна загрята на 200 градуса за около 20 минути или докато беконът сe запече. Извадете ги от фурната.

Нарежете хлебчетата на половина без да стигате до края. Намажете ги с дипа от сирена.

Поставете по малко от нарязаната маруля и по един кренвирш. Отгоре украсете с горчица.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар