Панирано заешко с корнфлейкс

10/07/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102912359573
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо443
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на порции и сложете да се вари, като първо отстраните пяната, която се образува.

По-късно добавете малко сол и зеленчуковата подправка. Варете го толкова, че да не се разпада, а като дръпнете с вилица да се къса.

Отцедете от водата и всяко парче оваляйте в брашно, после потопете в разбитите яйца и черен пипер.

Накрая хубаво покрийте с корнфлейкс и пържете до златисто. Направете си соса като разбъркате майонезата с киселото мляко и чесъна.

Декорирайте с магданоз и поднесете панираното заешко месо топло.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар