Пухкав омлет

10/07/2017
Даяна
отДаянаНовак17418
"Омлетът винаги е добро решение за бързо и вкусно ястие"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 002
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омлетът се приготвя на тиган с незалепващо покритие. Ако нямате под ръка такъв, то използвайте обикновен, но добавете мазнина.

Тигана се слага да загрее. Яйцата се разбиват в съд. Към тях се слага малко куркума. Докато се бърка се добавя съвсем малко вода. Тя е тайната съставка на перфектния пухкав омлет.

След като тиганът е загрял се изсипват яйцата. Докато той хваща коричка от долната страна, върху него се натрошава сирене. Върху сиренето се поставя филето. Върху филето се нарежда кашкавала. Всички продукти за плънката като грамаж са по ваш избор.

След като всичко е поставено, омлетът се затваря. Може да го разделите на 2 части, за да можете да ги обърнете по-лесно в тигана. След разтопяването на кашкавала омлетът е готов.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар