Тиквичка гондола с извара

12/07/2017
Даяна
отДаянаЧирак329321
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо796
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се слага вода да заври, като се посолява.

Тиквичката се измива добре и се разрязва на 2 части. Отделя се с лъжица старателно вътрешността на тиквичката. Издълбаните половинки се слагат в тенджерата леко да кипнат.

Вътрешността се нарязва на много малки парченца в отделен съд. Към нея се добавя изварата и се натрошава сирене. Овкусява се с куркума и черен пипер на вкус. Счуква се едно яйце и всичко се обърква.

В тавичка се поставя хартия за печене. В нея се поставят тиквичките. Внимателно се напълват с вече подготвената смес. Слага се в предварително зарята фурна и се пече на 180 градуса до хващане на златиста коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар