Лешниково песто

12/07/2017
Sevdalina Irikovaот Sevdalina IrikovaЧирак
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо117
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лешниковите ядки накисвам от вечерта във вода, която сменям 2-3 пъти, особено през лятото.

Копъра и чесъна почиствам, измивам и пускам в блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото.

С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, гриловани зеленчуци, салати, към които добавям лимонов сок, горчица и мед.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар