Пържен ватус

12/07/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф7168810712
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме брашното с подправките в съд. Измиваме и подсушаваме парчетата риба.

Всяко едно парче овалваме в брашното от всички страни. Загряваме в тигана олиото и пържим за около 2 минути.

След като е готова поставяме върху кухненска хартия, за да може да попие мазнината от пърженето.

Сервира се с резен лимон и по желание зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар