Лесен и невероятно вкусен бюрек от печени чушки

14/07/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф643406373
"Чушки бюрек, приготвени по различен начин, който спестява доста време, а резултатът е много вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 402
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките надлъжно но две половини. Включете фурната да нагрява на 200 градуса.

В намазана с малко от маслото тава наредете половината количество чушки, като една по една ги оваляте предварително в брашно. Натрошете сиренето, разпределете го равномерно върху тях и наредете останалото количество оваляни в брашно чушки (става като сандвич).

Разбийте яйцата, към тях поетапно прибавете прясното мляко и щипка черен пипер до гладка смес.

Залейте със сместа бюрека равномерно, отгоре нарежете останалото масло на кубчета и поставете тавата в загрятата фурна, печете за около 30 минути. След десет минути престой така, нарежете на желаните от вас форми.

Еднакво вкусен бюрек и топъл, и студен.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар