Постни пълнени чушки с гъби и ориз

15/07/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор562597982
"Постни, но много вкусни пълнени чушчици "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме гъбите и лука. Нарязваме ги на ситно. В тиган поставяме олио и прибавяме готовите нарязани лук и гъби.

Задушаваме ги докато омекнат. Прибавяме и ориза, червения пипер и разбъркваме добре. Добавяме и водата. Оставяме на огъня докато оризът омекне и поеме самата водата.

След това добавят сметаната, черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме добре и с получената смес пълним чушките.

Готовите чушки нареждаме в тава поливаме с вода до половината и печем до готовност. Поднасяме ги топли.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар