Кокошка с праз и ориз

16/07/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо94
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Раздробете цялата кокошка на порции и сложете да се варят само бутчетата и месестите части.

Когато поври месото добавете пилешкия бульон и малко сол. Когато се сварят мръвките ги извадете от бульона.

Нарежете праза на ситно с моркова и чушката. Запържете ги и прибавете измития ориз, него също запържете заедно с праза.

Сипете три чаши от бульона при ориза, поръсете с чубрица и черен пипер, разбъркайте и наредете месото, ако искате да има хрупкава кожа намажете я с червен пипер.

Запечете във фурната до зачервяване.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар