Печени червени чушки и патладжани с марината

16/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"С парче сирене и резен топъл хляб, това ястие става божествено "
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 646
  • Преглеждания за месеца967
  • Преглеждания за седмицата58
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като сме изпекли чушките и патладжаните ги обелваме. Оставяме ги да се изцедят.

Подготвяме марината по следния начин: В съд смесваме всички съставки за марината Разбъркваме много добре.

Нарязваме обелените чушки и патладжани на кубчета и заливаме с марината. Всичко това оставяме за 24 часа да престоят.

Готовата смес нареждаме плътно в бурканите и се заливат с марината, в която са киснали.

Заваряват се 5 минути. Може да се консумира и веднага.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар