Сотирани чушки с моцарела

17/07/2017
"Доста добра идея за по-леко и хранително похапване "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семенната част и ги нарежете на лентички. Подсушете ги.

Напръскайте ги със зехтин и ги сотирайте в тиган, докато си променят цвета и омекнат. Подредете ги в керамична, огнеупорна чиния. Овкусете ги със сол.

Покрийте ги с парченца моцарела и ги запечете в загрята фурна, до разтопяването на моцарелата.

Сварете пъдпъдъчите яйца, охладете ги и ги обелете.

Готовите чушки поръсете със счукан чесън и магданоз. Поднесете топли, като ги гарнирате с яйцата от пъдпъдъци.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар