Постни чушки с тиквички и патладжан

17/07/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор524547391
"Може и да нямат месце, но вкусът им компенсира блажните липси "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо527
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука почистваме и режем на ситно. Тиквичките и патладжана измиваме и нарязваме на кубчета. Моркова рендосваме.

Всичко това поставяме в тенджера и задушаваме.

След като се задушат слагаме настъргани домати и оставяме малко да се поизпари, след което добавяме ориза и сипваме вода в съотношение 1:1

Предварително се отрязали капачето на чушките и сме ги почистили.

Когато оризът попие водата слагаме подправките и пълним чушките. Нареждаме в тенджера, на дъното на която има настъргани домати.

Варим на умерен огън, до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар