Панирано филе от пангасиус с корнфлейкс

19/07/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето от пангасиус на парчета каквито на вас ви харесват. Осолете ги и оставете да се отцеждат, тъй като замразеното филе пуска много вода. Разбийте яйцата като добавите бирата.

Пригответе си брашното и започнете да овалвате всяко парче риба след което потапяте в разбитите яйца и накрая овалвате в корнфлейкс.

Загрявате олиото и пържите до златисто, като слагате готовите парчета върху домакинска хартия да се попие излишната мазнина.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар