Лимонада с диня, праскови и босилек

19/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Лимонада, която носи със себе си вкуса на лятото "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо516
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд смесваме захарта и водата. Варим около 5 минути, като гледаме захарта да не се разтвори. Добавяме босилека едва когато сме премахнали сместа от огъня.

Така оставяме да стои около 1 час. Готовата смес прецеждаме. Прасковите измиваме, нарязваме и ги поставяме в пасатора. Динята също пасираме.

След като смесим готовата пасирана смес от прасковите и динята, прибавяме лимоновия сок и захарния сироп. Разбъркваме добре.

Готовата лимонада сервираме в подходяща чаша, украсена с резен диня или праскова.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар