Пилешки бутчета и крилца в бира и босилек

20/07/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
"Бирата е задължителна и по-време на готвене, и след "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 419
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата и крилцата се измиват. Бутчетата се разделят, широката част от бухалката. Лукът се обелва и нарязва на шайби.

В тава се нарежда лукът, а върху него месото, подправя се със сол и босилек. Добавя се бирата, слага се фолио и се оставя да престоят в хладилник за 30 минути, за да може месото да се овкуси.

След това се слага тавата в предварително загрята фурна. Пешете под фолио за 20-25 минути на 200 градуса.

Проверявате с вилица, дали е готово, ако е почти готово, махате фолиото и оставяте да хване хрупкава коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар