Сиропиран шоколадов сладкиш

22/07/2017
"Точно си помислиш, че не може да стане по-хубаво и тогава ти поднасят сладкиш - хем шоколадов, хем сиропиран "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо490
  • Преглеждания за месеца189
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното, захарта и какаото се разбъркват, добавя се млякото, содата, олиото и ванилията. Печем на 200 градуса.

Когато блатът изстине, се залива с горещия сироп, който се сварява.

Оставя се да поеме сиропа и се приготвя заливката. Оставя се в хладилника за 2-3 часа (колкото повече стои, толкова по-вкусен става).

По желание може да се сервира с топинг шоколад.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар