Паста с чери домати, моцарела и каперси (Рasta alla checca)

23/07/2017
Албена
отАлбенаИноватор32070510943
"Съвсем обикновени съставки - уникален вкус!"
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо203
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода. Хубаво е да е от по-едър вид, а не дребна.

Докато се вари пастата, чери доматчетата се измиват и срязват на две. Поставят се в купа. Към тях се прибавя отцедените топчета моцарела и каперси.

Пресните подправки се нарязват на дребно и също се слагат в купата. Всички продукти се разбъркват, подправят се със сол и прясно смлян черен пипер и две супени лъжици качествен зехтин. Отново се разбъркват, за да се овкусят добре.

Готовата сварена и отцедена паста се разпределя в чинии, а отгоре се гарнира с овкусените чери домати и бейби моцарела.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар