Начукан карамелизиран лешник

12/09/2012
Катерина
отКатеринаНовак
"Желаещи за майсторски клас по сладкарство "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 043
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипвате лешниците в чуканчето и ги начуквате докато не станат на съвсем малки парченца.

В нагорещен тиган добавете маслото и лешниците.

Добавете захарта и водката/рома.

Прецедете и консумирайте с удоволствие.

Начуканият карамелизиран лешник е подходящ за украса на торти и кремове.подобни рецепти тук

5 5
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гери
Гери
25.02.2013 17:11
Вместо ром/водка, уиски дали ще е добре?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!