Запечен Рататуй на сач

23/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Щом и Рататуя успяхме да побългарим...за нас няма граници "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо103
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука, тиквичката, патладжана и двата вида пипер почистваме и режем на не много ситно. Гъбите изцеждаме от водата им.

Вземаме сача, поръсваме с малко олио и всичките зеленчуци поставяме отгоре заедно с гъбите.

Подправяме със зеленчуковата пикантина.

Прибавяме наситнения чесън и нарязания домат.

Поставяме във фурната и печем до почти пълното изчезване на течността.

След като извадим сача, поставяме нарязаното сирене на кубчета отгоре.

Рататуят на сач се серива топъл.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар