Задушени пилешки хапки с риган

24/07/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф10039913862
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо241
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо нарязваме на хапки. Подправяме го с ригана и черния пипер. Слагаме на котлона тиган, и изсипваме олиото. Веднага поставяме и месото.

Вземаме бульона и го натрошаваме върху самите хапки. Похлупваме с капака и оставяме така. Задушаваме до пълна готовност - около 30-35 минути.

Поднасяме с резен лимон.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар