Пълнени чушки в бекон

24/07/2017
Зорица
отЗорицаМастър Шеф74522823842
"Всичко с бекон е по-вкусно "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 432
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се овкусява с черния пипер, сол, кимион, нарязания на ситно магданоз, бирата, накълцаните на дребно кромид лук, чесън и лютата чушка. Оставя се до престои поне 30 минути.

Чушките се измиват и без да им се махат дръжките се изрязват от едната страна, така че да се получи нещо като нокът.

През получилия се отвор се пълнят с каймата, всяка чушка се увива с по два слайса бекон и се забожда с клечки за зъби отстрани, за да не се развива беконът.

Скарата се загрява предварително, намазва се със зехтин или олио, чушките също се намазват и се запичат до готовност от двете страни. Сервират се в плато по пет, като се гарнират с чери доматите.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Зорица
Зорица
26.09.2018 09:58
Извинявам се много - написала съм клечка за заби, вместо зъби :)))
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв