Кренвирши със сирене и зеленчуци на тиган

25/07/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3,3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци, чушките на кръгчета, лютата чушка на ситно, смачкваме чесъна и ги прибавяме в горещото олио. Посоляваме с щипка сол - количеството й зависи от солеността на сиренето. Захлупваме тигана с капак.

От време на време разбъркваме докато зеленчуците се задушат и хванат загар. Изваждаме ги и в същото олио слагаме нарязаните на кръгчета кренвирши и леко ги запържваме.

Изваждаме ги и в тигана редим последователно: нарязания на шайби домат, нарязаното на тънки плочки сирене, половината от задушената зеленчукова смес, чукваме яйцата, поръсваме с черен пипер, нареждаме кренвиршите, а другата половина от задушените зеленчуци нареждаме по края на тигана.

Захлупваме с капака и поставяме на котлона. Ястието е готово, когато яйцата станат готови. По желание може да се поръси с магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар