Бяла риба с хлебна коричка

25/07/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру162681745911
"Хрупкавата бадемова коричка подсказва, че е време за чаша бяло вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо192
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се нарязва на парчета, поръсваме с малко сол и черен пипер. Нареждат се в тава върху хартия за печене.

Пълнозърнестият хляб се начупва на парченца и заливаме с прясното мляко, после се отцежда.

Добавя се ситно нарязан лук, сол, черен пипер, олио, смлени бадеми в мелничка за кафе и сух босилек.

Разбърква се добре, да се смесят продуктите. С лъжичка се разпределя върху рибните филета.

Отгоре се поръcват с лимонов сок и се слага върху всяко парче малка бучка масло. Печем в загрята фурна 180 градуса около 25-30 минути.

Сервираме филето в чиния със зеленчуци, резен лимон и листа пресен босилек. Поднесете с чаша бяло вино.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар