Домашни еклери

от ХанаНовак
30/05/2009
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции12-15 бр.
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо53 683
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 16
4 4
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
4
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
9
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти