Домашни еклери

30/05/2009
Хана
отХанаНовак
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции12-15 бр.
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо64 177
  • Преглеждания за месеца222
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.
подобни рецепти тук

5 18
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
5
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
10
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв