Пилешка пържола със зеленчуци на сач

26/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо929
  • Преглеждания за месеца126
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците ги обелваме и нарязваме на колелца. Ако кръгчетата са много големи режем на половина.

Поръсваме патладжана със сол и оставяме на една страна за около 10 минути. Лука режем на полумесеци. Омазняваме сача и поставяме зеленчуците върху него.

Разбъркваме добре като ги поръсваме със зеленчуковата пикантина.

Предварително сме овкусили пилешките пържоли със соевия сос и пилешката пикантина и ги поставяме върху зеленчуците.

Поръсваме с нарязания магданоз отгоре. Сача поставяме във фурната да се пече.

От време на време разбъркваме внимателно и обръщаме пържолките, за да се изпекат и от двете страни.

Сервираме с чаша бяло студено вино.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар