Бакаляо

27/07/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо122
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба треска - 500 г
  • картофи - 500 г
  • лук - 2 глави стар
  • готварска сметана - 200 мл
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства от костите и се нарязва на кубчета.

Картофите се сваряват, в оригиналната рецепта половината са сладки картофи, но аз ползвах само обикновени. Лукът се запържва до златисто, когато е готов към него се добавя рибата и тя се запържва.

В тава се смесват рибата и лука с картофите, овкусява се и се залива с течната сметана.

Запича се на фурна за 20 минути и е готово за сервиране.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Избрани

Още от категориите