Вкусна яхния с наденица

27/07/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф643406373
"Лесна селска гозба, която да споделите със семейството си "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 218
  • Преглеждания за месеца180
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нагрейте олиото, добавете нарязаните лук, морков и чушка, запържете на слаб огън до омекване на зеленчука. Обелете и нарежете наденицата на колелца, добавете я към зеленчука и запържете за кратко.

Прибавете брашното и запържете за кратко, червеният пипер и разбъркайте и веднага налейте топлата вода.

Добавете двата вида черен пипер, дафиновия лист и посолете на вкус, оставете да къкри до леко сгъстяване. Малко преди да свалите от огъня добавете настърганите домат и чесън.

Готовото ястие поръсете с магданоз и свалете от огъня, затворете капака да се задуши магданоза.

Сервирайте с гарнитура картофено пюре или сварен ориз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар