Пилешки дробчета, сърца и воденички по селки

27/07/2017
Н.Велева
отН.ВелеваНовак112
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 605
  • Преглеждания за месеца318
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете сърцата и воденичките. Дробчетата оваляйте в брашно и наредете в тава, полейте ги с олио.

Запечете ги леко във фурна и към тях прибавете сърцата и воденичките. Запечете ги до златисто. В купа смесете виното, бульона и доматеното пюре.

Зеленчуците нарежете на колелца, а чесъна оставете цял. Извадете тавата от фурната и овкусете с пушения пипер, сол и чубрица.

Залейте дробчетата с приготвената течност, сложете зеленчуците, разбъркайте и върнете във фурната. Печете до готовност. Накрая поръсете с магданоза.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар