Обезкостени пилешки бутчета на скара

27/07/2017
"Леле...как да не ти се прияде "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 244
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 6 бр.
  • марината - от кисели краставички
  • сок от лимети - 1 ч.л.
  • соев сос
  • универсална подправка - подправка за пиле
  • зеленчукова подправка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете внимателно костта от месото с помощта на остър нож.

Направете марината, като към сока от кисели краставички /от един буркан/ прибавите соев сос, сол, сока от лимети и останалите подправки.

Полейте обилно с готовата марината получените пилешки пържоли.

Оставете ги за около 30 минути, за да се овкусят и поемат ароматите.

Загрейте скарата. Намажете я предварително с парче лук или сланина. Подредете пилешките пържоли и ги изпечете до готовност от двете страни.

Поднесете с подходяща салата или гарнитура.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар