Пържени попчета с кисел сос

28/07/2017
"Лято е! Насладете му се изцяло "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо230
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от вътрешностите. Измийте обилно с вода. Посолете с едра сол и я оставете за около 30 мин.

Изплакнете рибата и я подсушете добре. Загрейте олиото в подходящ дълбок тиган за пържене.

Оваляйте всяка рибка обилно в брашно и изпържете до златисто от всички страни. Отцедете я от мазнината върху домакинска хартия.

Обелете скилидките чесън и ги нарежете на ситно. Нарежете на ситно и магданоза и копъра и ги добавете към чесъна.

Полейте с ябълков оцет. Поднесете пържените попчета с киселия сос.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар