Пържена риба със заливка

28/07/2017
Величка  Калева
отВеличка КалеваНовак52615
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо212
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Количествата на продуктите определяте вие.

Може да се използва всякаква дребна риба, моята се оказа изключително дребна. Почистваме я от главите и вътрешностите, измиваме, отцеждаме водата, овалваме в брашното и пържим.

В същото олио запържваме брашно, постепенно наливаме студена вода и непрекъснато бъркаме, за да се получи хомогенна смес до желаната гъстота.

Овкусяваме със сол, лимонов сок, счукания чесън и заливаме рибата. Поръсваме с копър.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар