Плодов тарт с готов крем

29/07/2017
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
"Всичко с бутертесто и ванилов крем е супервкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо301
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се размразява, разстила се върху плот и от всички краища се отрязват ленти около 2 см.

Останалото тесто се поставя върху хартия за печене, краищата се намазват с четка с вода и лентите се залепват, да се получи правоъгълник.

С вилица се набожда дъното и печем в загрята фурна на 200 градуса около 20 минути, като към края на дъното се поставя фолио, а лентите на правоъгълника да добият златист цвят. Изважда се и оставяме да се охлади.

В купа сипваме студено прясно мляко, добавя се инстантен крем Парадиз ванилия на д-р Йоткер и с миксер се разбива на висока скорост на хомогена смес.

Сипва се кремът в пош с накрайник и шприцоваме върху основата. Част от малините се смесват с 1 с. л. пудра захар и се разбърква добре. Сокът се прецежда през сито.

Украсяваме тарта с малини и къпини, заливаме с малка лъжичка от малиновия сок, декорираме с листа прясна мента, а лентите се поръсват с пудра захар.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар