Заешки дробчета на фурна

30/07/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102912359573
"Вадете виното, защото тези заешки дробчета не бива да се ядат така на голо "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо152
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете дробчетата на по-малки парчета. Посолете ги и оставете малко да си поемат солта. Изцедете водата, която се е образувала, и всяко парче оваляйте в брашно.

В плаке сложете хартия за печене напръскайте с олио и подредете парченцата дроб. Печете до зачервяване.

Нарежете домат и краставица и декорирайте или добавете като гарнитура. От краставицата може да оформите розичка с маслина в нея.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар