Пушена херинга с брюкселско зеле

31/07/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пушена херинга - 3 филета
  • брюкселско зеле - 1 кг
  • моркови - 3 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • черен пипер
  • сол
  • зехтин
  • чесън - на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме зелето. Обелваме и нарязваме морковите на колелца.

Кипваме вода със сол и 2-3 с.л. зехтин. Намаляме котлона и прибавяме зеленчуците. Задушаваме докато омекнат.

Отцеждаме водата и прехвърляме в тавичка. Подреждаме рибата върху канапето от зеленчуци.

Поръсваме със сирене Проволоне (кашкавал). Заливаме със зехтин. Посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Запичаме докато хване хрупкава коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар