Сач с моркови, гъби и свинско

31/07/2017
Атанаскаот АтанаскаЧирак
"Ястията, приготвени на сач, стават още по-вкусни Опитайте"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца294
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на кубчета и се поставя в купа, след което се полива със соевия сос, чубрицата, солта и кимиона.

Разбърква се добре и се остава да престои един час на хладно.

Намазва се сачът с мазнина и се поставят всички продукти, включително гъбите и морковите.

Пече се на умерена фурна. Сервира се топло.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар