Свинско с воденички и зеленчуци на сач

31/07/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме воденичките и ги сваряваме в подсолена вода с дафиновия лист.

Нарязваме на големи парчета свинското месо и овкусяваме със сол, лют червен и черен пипер.

Печените чушки и патладжана нарязваме на едро, а лука – на шайби. Морковите нарязваме на лентички.

В сача сипваме олио и поставяме лука, пипера, патладжана, морковите, пресования или нарязан на ситно чесън и след това слагаме свинското месо.

Поставяме го във фурната. Когато сачът е почти готов изсипваме и сварените воденички.

Разбъркваме и оставяме така за около 10 минути. Вадим, настъргваме кашкавала и пак поставяме във фурната, но изключваме печката.

След като е готов сачът го вадим и поръсваме с нарязания на ситно магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар