Кълцано пилешко филе в було с гъби и кашкавал на барбекю

31/07/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98912329113
"Точно с такива месни вкусотии лятната ни диета отива на кино и не излиза от там..."
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо754
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте пилешкото филе на дребни кубчета.

Полейте със соевия сос, черния пипер, мащерката и чубрица, ако обичате. Полейте с малко олио и хубаво разбъркайте.

Когато постои няколко часа разпънете булото и сложете по дължина от парченцата месо, нарязан на кубчета кашкавал и нарязани гъби.

Хубаво стягайте като завивате булото и оформете на дълги големи кебапчета.

Печете на хубаво разпалено барбекю, но на умерен огън, за да не прегаря отвън, а да се изпече отвътре.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар