Постна супа със зелен фасул

31/07/2017
Светлана
отСветланаНовак91
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо403
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се изчиства, нарязва се и се слага в подходяща тенджера да ври. Когато се свари, се добавят нарязаният лук, морков и чушка. Слага се сол на вкус.

Когато се сварят зеленчуците, се приготвя застройка. Тя се прави от 2 супени лъжици олио, 1 и половина супена лъжица брашно и половин супена лъжица червен пипер.

Трите съставки се смесват в отделна купичка и постепенно се добавя вода до получаването на желаната консистенция.

Застройката се добавя в супата и се оставя да поври 10 мин. Копърът и чесънът се добавят 1-2 минути преди да е готова супата.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар