Пилешки бутчета с прясно зеле в тенджера под налягане

02/08/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор465526541
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо496
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 - 5 бр.
  • зелка - 1 зелка
  • моркови - 2 - 3 бр.
  • домати - 2 - 3 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • магданоз - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре бутчетата.

За нарязването на зелето можем да използваме ренде, може и на ръка.

Морковите и доматите измиваме и с помощта на ренде рендосваме.

Магданоза и него нарязваме на ситно.

Всички продукти смесваме добре и ги поставяме в тенджера под налягане.

Към зелето слагаме и измитите пилешки бутчета. Добавяме червения пипер и олиото.

Разбъркваме, като наливаме 1 ч.ч. вода към продуктите, защото зелето също пуска сок.

Когато заври ястието, намаляваме котлона и оставяме така да ври около 20-25 минути от момента на завиране.

Пилешките бутчета с прясно зеле поднасяме топли и поръсени с магданозподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар