Сладкиш с шоколад и пресни круши

02/08/2017
Mimi Danielle Kalcheffот Mimi Danielle KalcheffНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца247
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бърз и лесен сладкиш с пресни круши и шоколад

1. Разбивате яйцата + захарта;

2. Добавяте олиото и бакпулвера към сместа;

3. Добавяте брашното + ванилията;

4.Разбивате всичко, ако имате миксер, супер, ако не - на блендер или на ръка също става;

5. Проверявате дали сместа е хомогенна и гъста - да няма бучки от брашното;

6. Намазнявате си тавичката леко и поръсвате с малко брашно, за да не залепва сладкишът;

7. Изливате сместа в тавичката, нареждате парченцата круши и шоколад отгоре;

8. Печете до готовност 40 мин долу-горе на 180 градуса, като проверявате дали е готов;

9. Изчакайте да изстине и и поръсете с малко пудра захар отгоре;

10. Бон Апети! :)

П.С: С клечка за зъби боцнете сладкиша, за да проверите дали се е изпекъл добре и отвътре. Ако клечката лепне, оставете да се доизпече още малко, като намалите градусите.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар