Пълнени кафяви печурки с крема сирене, авокадо и мента

04/08/2017
Mimi Danielle Kalcheffот Mimi Danielle KalcheffНовак
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо119
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Проверете дали е добре узряло авокадото, като махнете малкото чопче на върха и гледайте да е средно зелено към кремаво;

2. Обелете го и нарежете половината на дребни парченца;

3. Накълцайте листенцата мента и мащерка на много ситно;

4. В малка купичка изсипвате крема сиренето и подправките;

7. Добавете авокадото и зехтина, както и сухите подправки - сол и пипер;

8. Разбъркайте всичко добре;

9. В тавичка наредете гъбките, като преди това махнете пънчетата и ги намажете отвътре и отвън с малко зехтин. Пънчетата ги наредете около гъбките в тавата - стават вкусни;

10. Напълнете гъбките със сместа и поръсете върху всяка малко авокадо и червена чушка за красота;

11. Сложете кашкавалчетата като шапки на всяка гъбка и поръсете с малко подправки отгоре също;

12. Печете около 35-40 мин на 190 градуса;

13. Сервирайте леко охладени с листенце магданоз.

Прекрасно ястия за гости, което ходи изключително добре на студено розе.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар