Бобена салата с червен лук и джоджен

04/08/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваГотвач22812501
"Салата, която говори на универсалния език на наздравиците "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • бял боб - 300 г
  • червен лук - 1 глава
  • джоджен - 1 ч.л.
  • сол
  • олио
  • ябълков оцет - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме боба и го слагаме да се свари в подходяща тенджерка.

През това време нарязваме на ситно лука.

След като е готов бобът /не трябва да е разварен/, го прецеждаме с гевгир и го овкусяваме.

Прибавяме към боба нарязаният червен лук, джоджена, сол на вкус, олио и оцета.

Разбъркваме добре.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар