Картофени кукис със сирене, кашкавал и чубрица

06/08/2017
Mimi Danielle Kalcheffот Mimi Danielle KalcheffНовак
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо198
  • Преглеждания за месеца197
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Сварете и обелете картофите;

2.Нарежете магданоза и лука и ги прибавете в купа заедно с обелените вече картофи;

3.Прибавете 3-4 щипка чубрица, 1 червен и черен пипер и сол на вкус, както и яйцата със зехтина;

4. Размачкайте всичко до получаване на грубо пюре, гледайте да няма големи парчета картофи;

5.В тавичка сложете хартия за печене, за да не се занимавате после да търкате тавата;

6.Оформяйте кюфтенца и ги разпределяйте, така че да ви стигне мястото и да не се допират едно до друго;

7, Гледайте да ги оформяте по-малки и леко сплескани, за да се изпекат добре и да не се чупят при вадене;

8. Наредете парченца кашкавал отгоре, за да се запече добре и да станат кукитата чудесни;

9. Изпечете за около 40 мин на 190 градуса, като гледате да хванат коричка и кашкавалът да се разтопи и запече.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар