Тиквени лодки с яйце и сирене

06/08/2017
Mimi Danielle Kalcheffот Mimi Danielle KalcheffНовак
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо345
  • Преглеждания за месеца344
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Разрязвате тиквичките на две;

2. Издълбавате с лъжица вътрешността им и я слагате в тиган;

3.Нарязвате лука на ситно заедно с маслините ги слагате в тигана;

4. Обелвате доматчето и го слагате в тигана също;

5. Добавяте 1 с.л. зехтин към сместа заедно с подправките;

6. Като тиквичките променят леко цвета си и са леко сготвени, спирате контлона и дърпате тигана на страна;

7. Запичате лодките на фурна, като ги овкусите предварително с малко сол, черен и червен пипер;

8. След като извадите лодките, ги пълните със сместа от тигана;

9. Чуквате едно яйце върху напълнените вече лодки и печете за около 20 минути;

10. Поднесете леко охладени и поръсете с малко чубричка.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар